Voorwaarden

Kosten:
In de huur van de woning zijn de kosten van water en elektriciteit inbegrepen in (de woning wordt verwarmd met elektriciteit en er kan worden gekookt op elektriciteit. Gas is er niet, hierdoor is er in de winter een energietoeslag). U kunt gratis gebruik maken van de Wi-Fi internet verbinding.
Niet inbegrepen zijn de waarborgsom, de toeristenbelasting, de kosten voor de eindschoonmaak en de kosten van het bedlinnen.

Indien gewenst kunt u een kinderbed, kinderbox of kinderstoel huren. Deze laatste is overigens gratis. Als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken verzoeken wij u dit bij de boeking te vermelden.

Roken:
In de woning mag niet worden gerookt. Buiten roken is toegestaan, maar ruimt u a.u.b. wel het restant van de sigaret of sigaar op.

Schoonmaak:
U betaalt voor de eindschoonmaak. Uw afval kunt u kwijt in de afvalcontainers bij de receptie. Groen voor glas, geel voor plastic en blauw voor papier. Wij vinden het fijn als u ons huis behandeld zoals u zou willen dat een ander uw huis zou behandelen en dus netjes achter laat.